Over Ons

Uitgeverij Snoeck N.V. is een internationale uitgeverij.

De publicaties zijn hoofdzakelijk gericht op museumcollecties, tentoonstellingen, architectuur en design, film en fotografie, (kunst)geschiedenis, etnografie en kunst in het algemeen.

Partners van Uitgeverij Snoeck zijn musea, galerieŽn, institutionele organisaties, Ö maar ook particuliere verzamelaars, kunstenaars, fotografen en architecten. Uitgeverij Snoeck is actief in BelgiŽ, Nederland, Frankrijk, Zwitserland, Groot-BrittanniŽ, ItaliŽ, Oostenrijk, Duitsland, de Verenigde Staten en Canada. Door het internationale werkterrein is Uitgeverij Snoeck meertalig.

Publicaties in het Nederlands, Frans, Duits en Engels zijn courant, maar ook andere talen behoren tot de mogelijkheden. Deze meertaligheid maakt Uitgeverij Snoeck tot de perfecte partner van co-edities met andere binnen- en buitenlandse uitgeverijen.

De intense samenwerking met de distributiebedrijven Exhibitions (Europese markt), D.A.P., Canopťe en Hudson Hills (Amerikaanse markt) bezorgt Uitgeverij Snoeck slagkracht op de internationale publicatiemarkt. De werking wordt bovendien gedragen door medewerkers met jarenlange ervaring in de grafische sector en de uitgeverij.


Contact

Snoeck Uitgevers
Sint Kwintensberg 83
B-9000 Gent

T† +32 (0)56 36 35 35
F† +32 (0)56 35 79 04
E†
info@snoeckpublishers.be


Keer terug

Sint kwintensberg 83 - 9000 Gent  -  +32 (0)9 430 55 07  -